
Configurar l’iCloud per al Safari a tots els dispositius
Pots utilitzar l’iCloud amb Safari al teu iPhone, iPad, o Mac. També pots accedir als marcadors web des d’un dispositiu amb Windows i restaurar-los amb iCloud.com. Per veure una descripció general de què pots fer amb l’iCloud, consulta l’article Mantenir actualitzats els marcadors, la llista de lectura i les pestanyes del Safari amb l’iCloud.
Nota: Comprova que has iniciat la sessió al mateix compte d’Apple a tots els dispositius. Si no has iniciat la sessió al compte d’Apple en un dispositiu, o si el dispositiu no té la funció Safari activada, no podràs accedir a les dades de Safari emmagatzemades a l’iCloud en aquest dispositiu.
Configurar l’iCloud per a Safari a l’iPhone o l’iPad
A l’iPhone o l’iPad, ves a Configuració > [el teu nom] > iCloud.
Toca “Veure-ho tot” (o “Mostra-ho tot”) i, a continuació, activa Safari.
Per veure els marcadors, la llista de lectura, els grups de pestanyes i les pestanyes obertes als altres dispositius, obre el Safari.
Per obtenir més informació sobre com utilitzar els marcadors, una llista de lectura i pestanyes a l’iPhone o l’iPad, consulta qualsevol dels articles següents:
Manual d’ús de l’iPhone: Afegir marcadors a llocs web al Safari de l’iPhone, Desar pàgines web per llegir-les més tard al Safari de l’iPhone i Organitzar les pestanyes amb grups de pestanyes al Safari de l’iPhone.
Manual d’ús de l’iPad: Afegir un marcador a un lloc web al Safari de l’iPad, Desar pàgines web per llegir-les més tard al Safari de l’iPad i Organitzar les pestanyes amb grups de pestanyes al Safari de l’iPad
Configurar l’iCloud per al Safari al Mac
Al Mac, selecciona el menú Apple
> Configuració del Sistema i, tot seguit, fes clic al teu nom a la part superior de la barra lateral.
Si no veus el teu nom, fes clic a “Inicia sessió”, escriu l’adreça de electrònica o número de telèfon del teu compte d’Apple i, a continuació, escriu la contrasenya.
Fes clic a iCloud i després fes una de les següents accions:
macOS Sequoia o posterior: al costat de “Desat a l’iCloud”, fes clic a “Veure-ho tot” i, a continuació, activa Safari.
macOS 13.3 a 14: a sota d’“Apps que utilitzen l’iCloud”, fes clic a “Mostrar-ho tot” o “Mostrar més apps” i, seguidament, activa Safari.
macOS 13 a 13.2: activa Safari.
Per veure els marcadors, la llista de lectura, els grups de pestanyes i les pestanyes obertes als altres dispositius, obre el Safari.
Per obtenir més informació sobre com utilitzar els marcadors, una llista de lectura i pestanyes al Mac, consulta com afegir els llocs web que vols tornar a visitar als marcadors del Safari al Mac, mantenir una llista de lectura al Safari del Mac i utilitzar pestanyes per a les pàgines web al Safari del Mac al manual d’ús del Safari per al Mac.
Configurar els marcadors de l’iCloud en un dispositiu amb Windows
Pots accedir als teus marcadors web emmagatzemats a l’iCloud des d’un dispositiu amb Windows.
Si encara no el tens, obtén l’iCloud per a Windows. Consulta l’article del suport tècnic d’Apple sobre com descarregar l’iCloud per a Windows.
Al dispositiu amb Windows, obre l’iCloud per a Windows.
A la dreta dels marcadors, fes clic al
i, a continuació, activa els marcadors.
Fes clic a Fet.
Per veure els marcadors emmagatzemats a l’iCloud, obre un navegador que hagis seleccionat durant la configuració.
Per obtenir més informació sobre com utilitzar l’iCloud per a Windows, consulta el manual d’ús de l’iCloud per a Windows.
Restaurar els marcadors del Safari a iCloud.com
Pots recuperar una versió arxivada automàticament dels marcadors del Safari des d’un navegador web en una tauleta o en un ordinador.
Ves a icloud.com/recovery i inicia la sessió al compte d’Apple.
Per obtenir més informació sobre com recuperar els marcadors, consulta qualsevol dels articles següents:
En una tauleta: Restaurar els marcadors del Safari a iCloud.com
En un ordinador: Restaurar els marcadors del Safari a iCloud.com